Corona vouchers

Beste fietsvrienden,


We maken zéér ongewone tijden mee, waarbij het waarborgen van onze gezondheid ongetwijfeld op de eerste plaats komt.

De huidige situatie roept bij velen onder jullie uiteraard ook vragen op omtrent hun geplande fietsvakantie, in de nabije toekomst of wat later in het jaar.

Alle voorziene voorjaarsreizen werden uit veiligheids- en kwaliteitsoverwegingen verplaatst naar 2022. Onze najaarsreizen gaan vooralsnog wél door en we werken aan een aanvullend aanbod. We hopen dat na de zomer reizen terug probleemloos zal kunnen en velen onder jullie hun gemiste fietsvakantie zullen willen inhalen.

Raadpleeg zeker vanaf begin juni regelmatig onze website voor updates!
Ook ons programma 2022 zullen we zo snel mogelijk lanceren.

Dat geeft ons allen iets om naar uit te kijken, maar eerst de welverdiende familieknuffels inhalen!

VOUCHERS:

Kon je reis in 2020 niet doorgaan en werd deze door De Toerist Biking geannuleerd, dan ontving je van de ons een corona voucher. Gezien de huidige situatie maken heel wat mensen zich zorgen over de mogelijkheden met deze voucher.

Graag stellen we u gerust: De vouchers 'vervallen' niet en blijven ook na de termijn van één jaar geldig voor een nieuwe boeking. Je hebt dus de nodige tijd om een nieuwe fietsvakantie te plannen, voor 2022 of 2023 of...

Mocht je echter toch géén nieuwe plannen hebben, dan kan je vragen om deze voucher te laten uitbetalen. We adviseren om deze aanvraag ten vroegste 12 maanden na de uitgiftedatum in te dienen. (zie voucher)
De Toerist Biking beschikt vervolgens over een termijn van maximaal zes maanden voor de terugbetaling, maar we stellen alles in het werk om dit zo spoedig mogelijk reeds te doen.

De komende weken verwacht men op hoog tempo te kunnen vaccineren, zodat we snel onze vrijheid terugwinnen. Het is dus zeker nog niet nodig om je vakantieplannen definitief op te bergen, het najaar biedt nog ontzettend veel mogelijkheden.

Maar wens je toch de terugbetaling van je voucher aan te vragen, kan je hieronder de link vinden om ons officieel aanvraag formulier in te vullen. 

Aanvraag formulier terugbetaling corona voucher De Toerist Biking:       KLIK HIER


Indien je assistentie wenst bij het indienen van je aanvraag, laat het ons weten. Graag helpen we verder waar mogelijk.

We herhalen dat de vouchers géén vervaldatum kennen, dus ook later nog kunnen ingezet worden. Je verliest je geld dus niet als je geen terugbetaling vraagt. Tevens kan de terugbetaling ten alle tijden worden aangevraagd, dus ook later mocht je geen nieuwe fietsvakantie kunnen ondernemen.

De vouchers blijven ook verzekerd tegen financieel onvermogen.

ONS BEREIKEN:

Bij voorkeur per mail:

info@detoerist.be

Onze kantoor is voorlopig nog fysiek gesloten, maar er is een permanentie voor het beantwoorden van vragen per mail. Wenst u graag telefonisch contact, dan kan dat op dinsdag van 10u-18u op het nummer: 013/23 00 01

U kan ons ook mailen met het verzoek telefonisch contact met u op te nemen. We doen dan zo snel mogelijk het nodige.

Bedankt voor jullie geduld en begrip en vooral voor jullie vertrouwen.
Hopelijk kunnen we samen snel weer genieten van mooie fietsvakanties op onze prachtige bestemmingen.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x