Cruise & Bike

Altijd al gedroomd van een cruise, maar wil je dit ook graag combineren met een actieve vakantiebeleving? Aarzel dan niet en geniet van beiden! 

Alle fietsliefhebbers die tijdens een vakantieweek tal van mooie landen en steden met hun eigen fiets willen ontdekken, verblijvend op een prachtig en luxe cruiseschip, schrijf je in!

Wil je alvast een preview van hoe een Cruise & Bike reis eruit ziet? Check dan zeker onderstaand filmpje, een korte samenvatting van de reis in 2018. 

WAAROM EEN CRUISE
Een cruiseschip is als een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van de luxe en comfort van een sterrenhotel en heb je keuze uit verschillende activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met verschillende restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa, fitness, winkels, theater, cinema,...

Moderne cruiseschepen zijn zeer goed ingedeeld, waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. Het interieur is smaakvol ingericht met oog voor detail en design. Tijdens je cruisevakantie word je in de watten gelegd door vriendelijke en goed opgeleid personeel.

EEN WAAIER AAN BESTEMMINGEN
Zowat overal ter wereld kan je een cruise maken. Maar één van de populairste vaargebieden is de Middellandse Zee. Dit vaarschema biedt een waaier aan bestemmingen en tijdens je cruisevakantie bezoek je elke dag een andere plaats. En toch hoef je maar 1 keer je koffer in en uit te pakken! Je hotel reist met je mee. In één week tijd fiets je zo maar liefst in 6 totaal verschillende regio’s/steden van Europa, een unieke belevenis!

PLANNING

Dag 1Vertrek met autocar naar Marseille ('s avonds)
Dag 2Aankomst in Marseille - inschepen MSC Fantasia
Dag 3Genua
Dag 4Civitavecchia
Dag 5Palermo
Dag 6Cagliari
Dag 7Palma de Mallorca
Dag 8 Valencia
Dag 9Marseille - ontschepen - vertrek naar België
Dag 10Aankomst met autocar in België


Naast het luxueuze verblijf aan boord van de MSC Fantasia, in een balkonkajuit in de Fantastica beleving, voorzien wij uiteraard ook de autocarreis naar Marseille  vanuit Gent en Lummen. Bovendien gaat je eigen fiets mee in de aanhanger van de autocar. Natuurlijk zijn de begeleide ritten met onze ervaren begeleiders ook inbegrepen in het pakket. En je hoeft je geen zorgen te maken over haventaksen of fooien, ook deze zijn inbegrepen in de prijs! Jij hoeft enkel nog na te denken over welk drankenpakket je eventueel wilt en of je nog een verzekering nodig hebt. Wil je hierover alvast meer informatie: 

In het najaar volgen nog info-avonden over deze Cruise & Bike, zodat je je perfect kan voorbereiden op deze totaal nieuwe beleving van een fietsvakantie.

AFREISDATA

(elke reiziger dient zich individueel in te schrijven, dus 1 inschrijving per persoon)

*De rederij behoudt zich het recht op eventuele (noodzakelijke) routewijzigingen waarop De Toerist Biking geen invloed heeft.


Cruise & Bike

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x