phone +32 13 23 00 01

Cruise & Bike

Altijd al gedroomd van een cruise, maar wil je dit ook graag combineren met een actieve vakantiebeleving? Aarzel dan niet en geniet van beiden! 

Alle fietsliefhebbers die tijdens een vakantieweek tal van mooie landen en steden met hun eigen fiets willen ontdekken, verblijvend op een prachtig en luxe cruiseschip, schrijf je in!

Wil je alvast wat meer uitgebreide informatie over deze Cruise & Bike, bekijk dan zeker onze brochure: KLIK HIER


WAAROM EEN CRUISE

Een cruiseschip is als een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van de luxe en comfort van een sterrenhotel en heb je keuze uit verschillende activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met verschillende restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa, fitness, winkels, theater, cinema,...

Moderne cruiseschepen zijn zeer goed ingedeeld, waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. Het interieur is smaakvol ingericht met oog voor detail en design. Tijdens je cruisevakantie word je in de watten gelegd door vriendelijke en goed opgeleid personeel.

EEN WAAIER AAN BESTEMMINGEN
Zowat overal ter wereld kan je een cruise maken. Maar één van de populairste vaargebieden is de Middellandse Zee. Ons vaarschema biedt een waaier aan bestemmingen en tijdens je cruisevakantie bezoek je elke dag een andere plaats. En toch hoef je maar 1 keer je koffer in en uit te pakken! Je hotel reist met je mee. In één week tijd fiets je zo maar liefst in 6 totaal verschillende regio’s/steden van Europa, een unieke belevenis!

Rederijen plannen hun vaarschema’s jaren op voorhand. Ook de lancering van de verkoop van hun cruises kan daardoor veel eerder gebeuren dan bij gewone hotelvakanties. Daarom dat De Toerist Biking dit nieuwe concept nu al lanceert voor jullie, want de beschikbaarheid van kajuiten aan boord van de MSC Divina is erg beperkt. Voor deze Cruise & Bike is tijdig boeken noodzakelijk.

Wil je je verzekeren van deelname aan de gepubliceerde prijs, is snel boeken aangeraden. De eerste afreis is namelijk al volzet! In het najaar volgen nog info-avonden over deze Cruise & Bike, zodat je je perfect kan voorbereiden op deze totaal nieuwe beleving van een fietsvakantie.

AFREISDATA

26/09/19 - 05/10/19                €1599                 SCHRIJF IN: KLIK HIER

(elke reiziger dient zich individueel in te schrijven, dus 1 inschrijving per persoon)

Wil je alvast meer uitleg over de verschillende extra's: KLIK HIER

*De rederij behoudt zich het recht op eventuele (noodzakelijke) routewijzigingen waarop De Toerist Biking geen invloed heeft.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x