Altea

Altea

BESTEMMING

Altea, zo'n 50 kilometer ten noordoosten van de stad Alicante en zo'n 100 kilometer ten zuiden van de stad Valencia, bevindt zich midden tussen het bekende Benidorm en Calpe. De regio heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme droge zomers, met een gemiddelde maximum temperatuur in april van 20°C. 

Altea is gebouwd op een heuvel en op deze heuvel vind je prachtige witte huisjes wat de stad zelf zo karakteristiek maakt. Bovendien beschikt Altea over een kust van wel 6 kilometer. Het zal je dus niet verbazen dat er verschillende stranden zijn waar je heerlijk kunt liggen en genieten van de zon.

Calpe wordt omringd door de bergketen van de Sierra de Aitana. Het is volgens kenners de mooiste regio aan de Costa Blanca, met enkele bekende beklimmingen zoals de Coll de RatesPort de Tudons en de Guadelest.

HOTEL CAP NEGRET****

Hotel Cap Negret**** ligt op slechts 20 minuten lopen van het centrum van Altea. Het hotel ligt naast het strand Cap Negret de Altea en beschikt over buitenbaden met waterstralen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi, een balkon, een kluisje, een kleine koelkast en een flatscreen-tv. De lichte kamers van het Cap Negret hebben tegelvloeren en een eigen badkamer. 

In het buffetrestaurant van het Cap Negret worden mediterraanse en internationale gerechten geserveerd. Het hotel heeft tevens een bar en tuinen aan zee. Het beschikt over een speelplaats voor de kinderen en amusement voor jong en oud. 

Bovendien is het hotel zeer fiets minded, met een afgesloten fietsenstalling, ruimte om de fietsen te wassen en een herstelshop. 

FIETSPROGRAMMA

Er wordt gefietst in 3 verschillende wielerniveaus. Tijdens de reis kan je zoveel van niveau veranderen als je zelf wil. Ieder niveau heeft immers een eigen programma en aangepaste snelheid.

Het exacte programma zal je terugvinden in het programmaboekje dat je ter plaatse ontvangt en zal ook iedere avond gepubliceerd worden op het infobord aan de receptie van het hotel. Zoals op onze andere bestemmingen bieden we 5 volledige fietsdagen met afwisselende en uitdagende fietstochten.

Onder begeleiding van ervaren monitoren verken je deze prachtige regio. De Toerist Biking staat gekend om haar perfecte service en samen met het hotelmanagement bezorgen we je een onvergetelijke reis.

BOEK NU

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x