Benicasim

Benicasim

BESTEMMING

Het Spaanse Benicasim, op amper 1 uurtje van Valencia, is de laatste jaren uitgegroeid tot dé ideale fietsregio met een aangenaam en zonnig mediterraan klimaat. In het tussenseizoen is het er heerlijk warm en zelfs in de winter zit de gemiddelde temperatuur nog rond 17°C.

De afwisselende landschappen in de regio rond Benicasim maken het er een waar fietsparadijs voor wielrenners, wielertoeristen, triathleten, mountainbikers en recreatieve fietsers.

Langsheen de kustlijn heb je kilometers lange rustige en vlakke wegen die zich tussen de sinaasappelplantages door slingeren. Ideaal voor lange duurtrainingen, blok & intervaltrainingen of tijdritvoorbereidingen. Trek je meer het binnenland in, dan word je geconfronteerd met een meer geaccidenteerd parcours, met hellingen tot 1200m en een stijgingspercentage van 4 tot 10%. Perfect dus om het klimwerk te trainen.

De variaties in het landschap maken van deze bestemming een prachtig decor voor een ontspannen fietsvakantie of een stevige voorbereiding op een nieuw wielerseizoen.

In Benicasim vond De Toerist Biking met InturSports de gedroomde partner. Deze hotelketen legt zich volledig toe op het wielertoerisme en het wielrennen. Ze hebben dan ook een uitstekende accommodatie voor fietsers: een professionele bewaakte fietsenstalling, een prachtige fitnessruimte, een nieuw binnenzwembad met banen van 25m, een tweede binnenzwembad met zoutwater, een jacuzzi, sauna en Turks bad. Al deze faciliteiten staan ter beschikking gedurende het volledige verblijf!

HOTEL INTUR ORANGE****

Het hotel Intur Orange**** ligt in dezelfde buurt van het Intur Bonaire****, op 200m van het strand van de Costa del Azahar en op amper 15 minuten van de stad Castellon. 
Tal van faciliteiten staan ter uwer beschikking gedurende uw verblijf: 2 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad van 25m, powertraining en fitnesszaal, sauna, jacuzzi, zoutwaterbad, paddle terreinen, mini-golf,….

In de bewaakte fietsenstalling zal uw fiets tijdens uw verblijf veilig opgeborgen kunnen worden. Zowel ‘s morgens als ‘s avonds kan je aanschuiven aan één van de lekkere buffetten die het hotel je biedt. Voor ‘s middags is een lunchpakket of pastabuffet voorzien. De schitterende bar of het mooie terras nodigen uit om van een frisse cocktail of een koffie te genieten.

Hotel Intur Orange**** is, met meer dan 400 kamers, een groot hotel, ideaal voor wie gebruik wil maken van de vele faciliteiten na het fietsen. De hoofdactiviteiten van onze fietsvakanties zullen plaatsvinden in Hotel Intur Orange****.

HOTEL INTUR BONAIRE****

Tijdens onze fietsvakanties kan je overnachten in het prachtige viersterrenhotel Intur Bonaire**** op amper 150m van het strand. De 86 ruime kamers zijn allen voorzien van telefoon, satelliet-tv, gratis kluis, airconditioning, haardroger, bad met douche en toilet en een balkon met tuinmeubelen. Gratis wifi is er in de lobby en op de kamers van het hotel.

De maaltijden geniet je in het gezellige restaurant met gereserveerde tafels voor De Toerist Biking. Alles wordt aangeboden in buffetvorm, water en wijn zijn inbegrepen tijdens het avondmaal. Voor ’s middags is er een picknickpakket voorzien.

Het Hotel Intur Bonaire**** is een zeer rustig en kleinschalig hotel, ideaal voor de fietser die na de ritten op zoek is naar rust en ontspanning. De hoofdactiviteiten van onze fietsvakanties zullen plaatsvinden in Hotel Intur Orange****.

FIETSPROGRAMMA

Er wordt gefietst in 3 verschillende wielerniveaus en aanvullend is er ook een groep Recreanten & stadsfietsen. Tijdens de reis kan je zoveel van niveau veranderen als je zelf wil. Ieder niveau heeft immers een eigen programma en aangepaste snelheid.

Het exacte programma zal je terugvinden in het programmaboekje dat je ter plaatse ontvangt en zal ook iedere avond worden gepubliceerd op het infobord aan de receptie van het hotel. Zoals op onze andere bestemmingen bieden we 5 volledige fietsdagen met afwisselende en uitdagende fietstochten.

Onder begeleiding van ervaren monitoren verken je dit prachtig stukje Spanje. De Toerist Biking staat gekend om haar perfecte service en samen met het Intur Sports management bezorgen we je een onvergetelijke reis.

Boek nu één van onze begeleide fietsvakanties in groep naar Benicasim: 

 

Contact

Ringlaan 38 - 3560 Lummen
biking@detoerist.be
T +32 13 52 28 18
F +32 13 52 34 55

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x