Istrië

BESTEMMING

Het Kroatische schiereiland Istrië is de laatste jaren als toeristische bestemming erg populair geworden. Deze miniatuur-wereld in de vorm van een hart is het grootste schiereiland van de Adriatische Zee en kent een weelderig groen voorjaar, veelkleurigheid tijdens de herfst, een aangename zomer en een milde winter... het ideale land voor fietsers het gehele jaar door.

Istrië is ook het land van de schitterend uitgedachte fietsroutes. Een echt spinnenweb, een wirwar van wegen, straten en weggetjes – een niet te weerstane uitdaging voor fietsliefhebbers. In Istrië zegt men: "Alleen verstand en wegen kennen géén einde". Hier vindt iedereen zijn eigen route, van veeleisende sporters tot amateurs, families, kinderen en mensen van middelbare leeftijd. En iedere route heeft zijn eigen verhaal, eigen bron en eigen monding.

De natuur heeft dit kleine gebied een rijkelijke verscheidenheid geschonken, verschillende landschappen wisselen zich af: dalen, bergen, zee, riviertjes, bossen, zandvlakten, rotsen… een bijzondere wijdse uitdaging is ons bergachtige Ćićarija, alsook de beschermde natuurparken. Istrië is een uitzonderlijk bevolkt gebied, met veel kleine steden, maar ook verlaten dorpen, eenzame kerkjes, klokkentorens, oude kastelen, uitzichtspunten…

Kom en ontdek samen met De Toerist Biking de geheimen en sprookjes van Istrië!

 

HOTEL SOL GARDEN ISTRA FOR PLAVA LAGUNA****

Hotel Sol Garden Istra**** is een subliem familie- en sporthotel op het vakantiedomein Katoro met directe toegang tot het strand en het luxueuze buitenbadencomplex. Het hotel werd nieuw gebouwd in 2006 en heeft een stijlvolle inrichting. De kamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen, verspreid over het mooie resort. U kunt ontspannen in het wellnesscentrum met een sauna, een binnenzwembad en een ontspanningsruimte. Ook worden er diverse schoonheidsbehandelingen en massages aangeboden.

De Istarska Taverna biedt mediterrane à-la-cartespecialiteiten. Hotel Sol Garden Istra heeft ook 3 restaurants met live cooking en meerdere snackbars.

De elegante en ruime kamers van het hotel zijn ingericht in een moderne stijl, met een kingsize bed, een flatscreen-tv, een bureau en een slaapbank. Alle kamers hebben airconditioning en een balkon en beschikken over alle comfort die nodig is om ervoor te zorgen dat uw verblijf een onvergetelijke ervaring is.

 

FIETSPROGRAMMA

Er wordt gefietst in 3 verschillende wielerniveaus en aanvullend is er ook een groep 4 voor E-bikes. Tijdens de reis kan je zoveel van niveau veranderen als je zelf wil. Ieder niveau heeft immers een eigen programma en aangepaste snelheid.

Het exacte programma zal je terugvinden in het programmaboekje dat je online kan bekijken en zal ook iedere avond gepubliceerd worden op het infobord aan de receptie van het hotel. Zoals op onze andere bestemmingen bieden we 5 volledige fietsdagen met afwisselende en uitdagende fietstochten.

BOEK NU 

Er is momenteel geen reis naar Istrië beschikbaar!

Istrië

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x