Benicasim

BESTEMMING

Het Spaanse Benicasim, op amper 1 uurtje van Valencia, is de laatste jaren uitgegroeid tot dé ideale MTB-bestemming met een aangenaam en zonnig mediterraan klimaat. In het tussenseizoen is het er heerlijk warm en zelfs in de winter zit de gemiddelde temperatuur nog rond 17°C. In het natuurpark Desierto de las Palmas is er een veelvoud aan prachtige single tracks mogelijk. De uitzichten zijn adembenemend, de grensverleggende tracks eindeloos. Grote pluspunt is dat je vanuit het hotel vrijwel meteen in dit natuurpark bent! De 'fun' kan meteen beginnen. Benicasim is écht het paradijs voor de mountainbiker.

In Benicasim vond De Toerist Biking met InturSports de gedroomde partner. Deze hotelketen legt zich volledig toe op het wielertoerisme en het wielrennen. Ze hebben dan ook een uitstekende accommodatie voor fietsers: een professionele bewaakte fietsenstalling, een prachtige fitnessruimte, een nieuw binnenzwembad met banen van 25m, een tweede binnenzwembad met zoutwater, een jacuzzi, sauna en Turks bad. Al deze accommodatie staat gratis ter beschikking gedurende het volledige verblijf!

HOTEL INTUR ORANGE****

Hotel Intur Orange**** ligt op slechts 500m van het prachtige strand van Benicasim en is met ruim 400 kamers een geanimeerd hotel in deze rustige badplaats. De recent gerenoveerde kamers bieden het nodige comfort. Vele faciliteiten staan ter beschikking tijdens uw verblijf: buitenzwembad, 25m binnenbad, professionele fitnessruimte, wellness-faciliteiten en vooral een ruime bewaakte fietsenstalling met de nodige voorzieningen. De Spaans getinte keuken biedt een voldoende aanbod koude en warme gerechten in buffetvorm.

BOEK NU

02/11 - 09/11/19 >> 845€Schrijf je in vóór 11/08 en profiteer van 50€ korting op deze fietsvakantie!
(korting wordt verrekend na boeking!)


Benicasim

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x