Mallorca

Mallorca

BESTEMMING

Het Spaanse Mallorca, één van de eilanden van de Balearen, is een eiland van rust, licht en pracht. Een uitwijkplaats waar het leven nog in een plezierig tempo verloopt en waar men zich nog met hart en ziel zorgeloos en ontspannen kan wijden aan het kijken naar schoonheid. Mallorca is de zee en de bergen onder de mediterrane zon. Het is het landschap, de kunst en het karakter van een gastvrij volk.

Mallorca heeft een benijdenswaardig mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. De temperatuur daalt aanzienlijk in de bergen, maar neemt toe aan de mooie fijnzandstranden.

Niet alleen op de weg, maar ook met de MTB is dit een gedroomde locatie. Het binnenland herbergt talloze prachtige MTB-routes die je tot op de mooiste plaatsen van het eiland brengen.

Ten zuidwesten van de hoofdstad Palma de Mallorca, ligt de stad Santa Ponsa, onze uitvalsbasis voor deze MTB-vakantie. Santa Ponsa is een toeristische kustplaats met een mooie natuur die zeker een bezoekje waard is. Het gebied is omgeven door bossen en is zeer heuvelachtig. je vindt in de baaien vooral veel pijnbomen, maar ook rotsachtig gebied.

ZAFIRO REY DON JAIME****

Zafiro Rey Don Jaime****, vroeger bekend als Viva Rey Don Jaime & Spa, en onderdeel van de Viva keten, bevindt zich vlak bij het heerlijke strand van Santa Ponsa en het centrum. In de omgeving zijn vele sportmogelijkheden zoals tennisbanen, voetbalvelden en een golfbaan. Ook het hotel zelf beschikt over uitstekende faciliteiten voor jong en oud, zoals onder meer het 'chill out' dakterras (18+) met zwembad en panoramisch zicht op de baai!

Het hotel ligt bovendien op slechts enkele minuten van een van de beste uitgaansgebieden in Mallorca (bars, restaurants, winkels) en heeft een eigentijdse uitstraling met een elegant interieur. Vanaf uw eigen balkon kunt u genieten van de frisse zeelucht.

U kunt dineren in het buffetrestaurant van Zafiro Rey Don Jaime, waar een heerlijke selectie van internationale en regionale gerechten wordt geserveerd, en na het eten genieten van een drankje in de bar.

Momenteel hebben we geen MTB-reizen gepland waarvoor je kan inschrijven! 

Contact

Ringlaan 38 3560 Lummen
biking@detoerist.be
T +32 13 52 28 18
F +32 13 52 34 55
Privacy
Disclaimer
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x