Riva

Riva

BESTEMMING

Riva del Garda is een plaats in de Italiaanse provincie Trente. Het ligt aan het grootste meer van Italië, het Gardameer. Hier kunt u een duik nemen in het heerlijke diepblauwe water. Het Gardameer wordt omgeven door groene bergen, prachtige watervallen en vele citroenbomen. Maar ook de Romeinse historie, schilderachtige plaatsjes en de Italiaanse keuken staan garant voor een ontspannen vakantie. Beleef ‘la dolce vita’!

Riva is ongetwijfeld de meest elegante van de plaatsjes rond het Gardameer. In het oude, door poorten toegankelijke, stadsdeel zijn het vooral de kleinere winkeltjes waar men zijn ogen de kost kan geven. Hier is nog steeds de sfeer van vervlogen tijden te vinden. 

Aan de oostkant roept de prachtig begroeide Rocchetta, een rots van ruim 1500 meter hoogte, Riva een halt toe. Via een tunnel komt men in het aangrenzende stadje Torbole.
Voor de fervente fietser en wandelaar is het Old Ponale pad een aanrader. Onderweg kan men optimaal genieten van de Italiaanse natuur.
 

HOTEL BRIONE***

Hotel Brione staat garant voor een ontspannen vakantie in Riva del Garda. Dit familiehotel heeft gastvrijheid en persoonsgerichte service hoog in het vaandel staan. Het hotel is gevestigd aan de weg naar de oude binnenstad, 800m verderop, waar je 's avonds heerlijk op een terrasje kan ontspannen. Het Gardameer ligt op ongeveer 200m. 

De 80 kamers beschikken elk over gratis wifi, een balkon en een televisie met satellietzenders. Elke comfortabele kamer biedt uitzicht op de prachtige tuin, het zwembad of de binnenplaats.

In het restaurant worden streekgerechten en andere Italiaanse maaltijden geserveerd. U kunt er ook een keus maken uit een van de vele streekwijnen. 's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. 

Contact

Ringlaan 38 - 3560 Lummen
biking@detoerist.be
T +32 13 52 28 18
F +32 13 52 34 55

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x