Corona-voucher De Toerist Biking: gebruik bij boeking

Kon je geplande fietsvakantie in 2020 omwille van het corona-virus helaas niet doorgaan, dan ontving je van ons een corona-voucher die je kon gebruiken voor de naar 2021 verplaatste fietsvakantie. (enkel voor reizen voor 20/06)

Je ontvangt van ons een mail met daarin de nieuwe datum van je reis in 2021. Je dient je inschrijving opnieuw in te voeren en de gewenste opties aan te vinken. Neem je deel aan dezelfde reis, dan reis je ook aan de basisprijs van 2020!

Via een interne korting zal de basisprijs van 2021 aangepast worden naar die van 2020!

Bij het maken van een nieuwe boeking, kan je bij de invulvelden de nummer van je corona-voucher invullen. Deze zal in eerste instantie nog NIET van je reissom worden afgetrokken. We dienen deze eerst intern te verifiëren en te verwerken.

Na verwerking ontvangen jullie een nieuwe mail waarin de betaling d.m.v. deze voucher werd verwerkt. Tevens zal je het restant-saldo ook meteen kunnen zien.

Schrijf je in voor een andere reis dan eigenlijk voorzien in 2020, zijn de nieuwe basisprijzen van 2021 van toepassing. Uiteraard wordt de voucher ook op die boeking verrekend.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x