Digitale brochure Begeleide Fietsvakanties 2023

Ons aanbod aan Begeleide Fietsvakanties kan je nu ook in onze mooie digitale brochure raadplegen.

Blader je liever door een brochure dan door webpagina's, dan is onze digitale brochure over onze fietsvakantie de ideale oplossing!


Digitale brochure Begeleide Fietsvakanties 2023

Fietsvakantie Rosas - Costa Brava

Rosas is al vele jaren een vaste waarde in ons aanbod fietsvakanties. Ook in 2023 kan het niet ontbreken en trekken we naar het schitterende hotel Mediterraneo Park**** voor een heerlijke fietsweek. We hebben nog enkele plaatsen vrij op deze afreis. Je kan dus nog mee :)

Lees meer

Velofollies 2023

Na 2 jaren afwezigheid staat er in 2023 terug een Velofollies op de agenda. Kortrijk Xpo vormt dan weer het toneel voor de grootste fietsbeurs van Europa. Ook De Toerist Biking zal terug van de partij zijn. Je kan ons vinden in Hal 6, stand 651.

Lees meer

Nieuwigheden 2023

Het programma Begeleide Fietsvakanties 2023 staat online! Je kan dus nu al je fietsvakantie voor volgend jaar boeken. We bieden een mooi en variabel aanbod op verschillende topbestemmingen binnen Europa, voor ieder wat wils.

Lees meer

Vernieuwde boekingspagina

Met de lancering van het nieuwe fietsprogramma Begeleide Fietsvakanties 2023 komt ook de lancering van ons nieuwe boekingsplatform. In samenwerking met Webhero kwam een moderner en eenvoudiger boekingssysteem tot stand.

Lees meer

Herindeling fietsniveau's

Ontwikkelingen in de markt van fietsen, vraagt ook ontwikkelingen in de markt van de fietsvakanties. Daarom dat we werk hebben gemaakt van een herindeling van de fietsgroepen met het oog op ons nieuw seizoen 2023.

Lees meer

Vernieuwd transportsysteem fietsen

De Toerist Biking heeft afgelopen jaar aanpassingen uitgevoerd aan de vrachtwagen voor fietstransport. De fietsen worden tijdens het transport op een voorvorksteun geplaatst, zodat deze veilig en wel op de bestemming geraken. U hoeft alleen nog maar je fiets bij ons af te leveren, wij doen de rest!

30 september 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x