phone +32 13 23 00 01

Fietsers met een hart van goud voor dieren!

Je hebt het misschien al gehoord of gezien op onze social media of van andere deelnemers, maar onze fietsers zijn mensen met een hart van goud! Ze verdienen het dan ook om even vermeld te worden met hun heldendaad.

Bij onze laatste fietsvakantie van het jaar naar Benicasim, hadden we ook een groepje mountainbikers mee. Tijdens één van hun ritten kwamen zij toevallig een hond tegen die vast gebonden was aan een boom, de arme drommel werd er achtergelaten! 

Gelukkig voor hem, konden onze mountainbikers hem snel bevrijden en werd de politie op de hoogte gebracht. Zij hebben de prachtige hond naar een asiel gebracht, waar hij ter adoptie werd gesteld. 

Maar daar eindigt het hartverwarmende verhaal niet! Twee van onze deelnemers zijn namelijk na terugkomst in België zelf opnieuw vertrokken naar Spanje. Ze hebben het lieve beestje zelf geadopteerd en meegebracht naar België! 

Rafke (Rafaël) is nu gelukkig en wel in het land en heeft duidelijk zijn gouden mandje gevonden! Met heel veel dank aan Stijn Ursi en Serge Verdonck

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x