Fietsvakantie Rosas - Costa Brava

Onze afreis naar Rosas is de laatste voorjaarsreis op onze kalender, en momenteel ook nog de enige met enkele plaatsen beschikbaar.

Smaakte die eerste lentezon naar meer? Aarzel dan niet om je alsnog te verzekeren van een plaats op deze mooie afreis! Zowel voor racefietsen als E-bikes!

Hotel Mediterraneo Park**** is een fantastisch hotel als uitvalsbasis voor een heerlijke fietsvakantie. Want niet alleen het hotel is fantastisch, ook de omgeving om te fietsen. 

Voor de sportieve wielertoerist zijn er uitdagende beklimmingen in de uitlopers van de Pyrenee├źn, langsheen schitterende wegen met weinig verkeer.

Maar ook de recreatieve fietser, op E-bike, krijgt een gevarieerd aanbod voorgeschoteld met enkele leuke stadjes zoals Perelada (heerlijke cava), Cadaques, Figueras,... voor de wielen.

En zoals steeds verzorgen we voor deze reis ook het fietstransport van jullie eigen fiets naar Mallorca!

Fietsvakantie Rosas - Costa Brava

Velofollies 2023

Na 2 jaren afwezigheid staat er in 2023 terug een Velofollies op de agenda. Kortrijk Xpo vormt dan weer het toneel voor de grootste fietsbeurs van Europa. Ook De Toerist Biking zal terug van de partij zijn. Je kan ons vinden in Hal 6, stand 651.

Lees meer

Digitale brochure Begeleide Fietsvakanties 2023

Ons aanbod aan Begeleide Fietsvakanties kan je nu ook in onze mooie digitale brochure raadplegen. Blader je liever door een brochure dan door webpagina's, dan is onze digitale brochure over onze fietsvakantie de ideale oplossing!

Digitale brochure

Nieuwigheden 2023

Het programma Begeleide Fietsvakanties 2023 staat online! Je kan dus nu al je fietsvakantie voor volgend jaar boeken. We bieden een mooi en variabel aanbod op verschillende topbestemmingen binnen Europa, voor ieder wat wils.

Lees meer

Vernieuwde boekingspagina

Met de lancering van het nieuwe fietsprogramma Begeleide Fietsvakanties 2023 komt ook de lancering van ons nieuwe boekingsplatform. In samenwerking met Webhero kwam een moderner en eenvoudiger boekingssysteem tot stand.

Lees meer

Herindeling fietsniveau's

Ontwikkelingen in de markt van fietsen, vraagt ook ontwikkelingen in de markt van de fietsvakanties. Daarom dat we werk hebben gemaakt van een herindeling van de fietsgroepen met het oog op ons nieuw seizoen 2023.

Lees meer

Vernieuwd transportsysteem fietsen

De Toerist Biking heeft afgelopen jaar aanpassingen uitgevoerd aan de vrachtwagen voor fietstransport. De fietsen worden tijdens het transport op een voorvorksteun geplaatst, zodat deze veilig en wel op de bestemming geraken. U hoeft alleen nog maar je fiets bij ons af te leveren, wij doen de rest!

30 september 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x