10 september 2022

Lancering Begeleide Fietsvakanties 2022

We zijn verheugd om het programma Begeleide Fietsvakanties voor 2022 te kunnen lanceren. De mooiste bestemmingen komen terug aanbod volgens de inmiddels gekende formule.

De reisdagen zullen in 2022 niet altijd in het weekend vallen. Hiermee willen we vooral de vluchtprijzen betaalbaar houden, waardoor de prijzen voor onze pakketreizen op hetzelfde niveau kunnen blijven dan voor de corona-crisis.

In tegenstelling tot sommige collega's, rekenen wij GEEN dossierkosten aan. De gepubliceerde prijzen zijn ook de werkelijke prijzen. Enkel de extra's (verzekering, kamertype) die je zelf verkiest, worden bij inschrijving verrekend.

Deelnemers die een corona-voucher ontvingen kunnen deze via de inschrijvingspagina van hun reis verzilveren. Vermeld de nummer van de voucher in het voorziene invulveld. Deze voucher wordt dan naderhand intern verrekend.

De grootste nieuwigheid voor 2022 is ongetwijfeld de transportwijze van de fietsen!
De vrachtwagen werd aangepast waardoor de fietsen niet langer ingepakt dienen te worden. Het voorwiel wordt weggenomen en de fietsen worden met hun voorvork vastgezet op speciale beugels. Dit zowel voor de racefietsen als de E-bikes.

Hierdoor dienen deelnemers bij het inzamelen van de fiets enkel hun fiets naar het voorziene inzamelpunt te brengen, en dus géén inpakwerk meer te verrichten.

Verder blijven we op elke bestemming 3 tot 4 begeleide fietsgroepen aanbieden, al naargelang het parcours zich ook leent voor de E-bikes. Fietsvakantie met oog voor vakantie!

Lancering Begeleide Fietsvakanties 2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x