MTB reis 2023 - Benicasim

De mooiste MTB-locatie uit ons aanbod, blijft zonder discussie Benicasim. Op enkele minuten fietsen zit je al in het MTB-paradijs van Europa. Met uitdagende single tracks door het fantastische landschap, al dan niet met begeleiding. Deze bestemming moet je op je bucket-list afvinken!

En niet onbelangrijk, maar goedkoper wordt het niet: 899 €/persoon!

Inclusief vluchten, transfer, verblijf in 4*-hotel, fietstransport en begeleiding!!!


MTB reis 2023 - Benicasim

Mallorca Paasvakantie: nog 4 extra plaatsen beschikbaar

Mallorca is al jaren onze populairste voorjaarsreis, zeker in de paasvakantie. Omdat deze afreis al vrij snel volgeboekt was, werden er nog enkele extra seats aangekocht om meer mensen de kans te geven mee af te reizen naar het fietseiland bij uitstek.

Lees meer

Promotrip Benicasim: 20/04-27/04

Alles wordt jammer genoeg duurder... dat maakt het niet altijd evident. Daarom lanceren we een promo-trip aan een uitzonderlijke prijs. Dankzij scherpe vluchtprijzen en hotelprijzen, kunnen we een afreis naar Benicasim lanceren voor slechts 899€. Deze reis is beschikbaar voor wielertoeristen, recreatieve fietsers maar ook voor MTB!

Lees meer

Velofollies 2023

Na 2 jaren afwezigheid staat er in 2023 terug een Velofollies op de agenda. Kortrijk Xpo vormt dan weer het toneel voor de grootste fietsbeurs van Europa. Ook De Toerist Biking zal terug van de partij zijn. Je kan ons vinden in Hal 6, stand 651.

Lees meer

Digitale brochure Begeleide Fietsvakanties 2023

Ons aanbod aan Begeleide Fietsvakanties kan je nu ook in onze mooie digitale brochure raadplegen. Blader je liever door een brochure dan door webpagina's, dan is onze digitale brochure over onze fietsvakantie de ideale oplossing!

Digitale brochure

Nieuwigheden 2023

Het programma Begeleide Fietsvakanties 2023 staat online! Je kan dus nu al je fietsvakantie voor volgend jaar boeken. We bieden een mooi en variabel aanbod op verschillende topbestemmingen binnen Europa, voor ieder wat wils.

Lees meer

Vernieuwde boekingspagina

Met de lancering van het nieuwe fietsprogramma Begeleide Fietsvakanties 2023 komt ook de lancering van ons nieuwe boekingsplatform. In samenwerking met Webhero kwam een moderner en eenvoudiger boekingssysteem tot stand.

Lees meer

Herindeling fietsniveau's

Ontwikkelingen in de markt van fietsen, vraagt ook ontwikkelingen in de markt van de fietsvakanties. Daarom dat we werk hebben gemaakt van een herindeling van de fietsgroepen met het oog op ons nieuw seizoen 2023.

Lees meer

Vernieuwd transportsysteem fietsen

De Toerist Biking heeft afgelopen jaar aanpassingen uitgevoerd aan de vrachtwagen voor fietstransport. De fietsen worden tijdens het transport op een voorvorksteun geplaatst, zodat deze veilig en wel op de bestemming geraken. U hoeft alleen nog maar je fiets bij ons af te leveren, wij doen de rest!

30 September 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x