Nieuw programma Begeleide Fietsvakanties 2018

Nieuw programma Begeleide Fietsvakanties 2018

Het nieuwe programma Begeleide Fietsvakanties 2018 is bijna voltooid. Al heel wat reizen zijn definitief gekend en boekbaar.

Voor een overzicht van alle begeleide fietsvakanties: KLIK HIER

Voornaamste nieuwigheden:

ALTEA 

De regio Altea-Calpé is al jarenlang een populaire bestemming voor winterstages, een beetje in de genre van Benicasim. Gezien het gunstige klimaat kunnen we deze bestemming relatief vroeg in het fietsseizoen plannen.

Deze bestemming is iets 'pittiger' qua fietstochten, waardoor we enkel groepen 1, 2 & 3 aanbieden. Vanuit een schitterend vernieuwd 4*-hotel, Cap Negret, zullen we een variabel en afwisselend programma aanbieden. Voor dit concept introduceren we ook een bevoorrading tijdens de ritten.

BENICASIM

Voor deze vaste waarde in ons aanbod, hebben we als nieuwigheid dat jullie zelf kunnen kiezen in welk hotel jullie logeren: Intur Orange**** of Intur Bonaire****.

Intur Bonaire**** is ideaal voor de rustzoeker die een kleinschalliger concept verkiest.
Intur Orange**** ligt kortbij alle faciliteiten, is levendiger en geanimeerder.

Voorts geven we ook de mogelijkheid om uw verblijf te boeken in kamer & ontbijt. Hierdoor druk je de prijs van je reis/stage en ben je vrij om 's avonds te gaan eten waar je wenst!

RICCIONE

De uitzonderlijke sfeer en ambiance van de Riccione-reis doen al veel mensen popelen om opnieuw te vertrekken. Vandaar terug 2 afreizen in 2018.

Een voorjaarsreis met de autocar, waarbij de optie 'vliegtuigreis' wel mogelijk is. Door de aanwezigheid van de autocar zal het programma uitgebreider zijn, zeker voor de recreanten/E-bikes.

De najaarsreis in september wordt een vliegtuigreis. De prijs en vluchtdagen zijn echter nog niet gekend en worden einde september definitief gepubliceerd.

CRUISE & BIKE

Dit totaal nieuwe concept kan je uitgebreid op onze website ontdekken. Doordat de eerste afreis in een mum van tijd volzet was, werd een tweede afreis gelanceerd.

Ontdek in één week tijd maar liefst 6 prachtige steden/omgevingen op je eigen fiets!
En verblijf aan boord van een luxueus 'drijvend hotel' in alle comfort. Een unieke belevenis!

Het programma kan nog uitgebreid worden met nieuwe afreizen in de loop van de komende weken. Raadpleeg dus regelmatig de vernieuwde website!

Voor sommige afreizen zijn de vluchten nog niet gekend. Hierdoor kunnen prijzen en definitieve data nog veranderen. Daarom staat achter de prijs nog de aanduiding 'O.V.'

Je kan voor deze reizen wel al inschrijven. De gepubliceerde prijs is een raming op basis van vluchtprijzen van dit jaar. Eens de data & prijzen definitief gekend zijn, ontvang je van ons een mailtje.

Indien je de reis, na bevestiging van definitieve prijs en datum, toch niet wenst mee te maken, kan je kostenloos annuleren tot 2 weken na deze bekenmaking.

Tijdens onze jaarlijkse infodagen, zouden alle afreizen volledig gekend moeten zijn.

Deze infodagen zijn als volgt gepland:

  • Infodagen Lummen:   20-21 oktober 2017 - kantoor De Toerist Biking te Lummen
  • Infodagen Gent:    19 november 2017 - Express by Holiday Inn te Gent

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende info.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x