Nieuwigheden 2023

Het programma Begeleide Fietsvakanties 2023 staat online! Je kan dus nu al je fietsvakantie voor volgend jaar boeken. 

We bieden een mooi en variabel aanbod op verschillende topbestemmingen binnen Europa, voor ieder wat wils.

Voor 2023 ook enkele nieuwigheden die we kort aan je voorstellen:

 • Nieuwe bestemming:
  Terug van weggeweest en nieuw in ons aanbod is Kroatië. Met Porec als uitvalsbasis kan je deze prachtige fietsregio in 2023 met ons ontdekken!
 • Benicasim:
  in 2023 zullen we tijdens één van de afreizen vanuit een ander hotel vertrekken. De fietsregio blijft even mooi, het uitvalshotel een opwaardering.
 • Herindeling groepen: 
  Met de opkomst van de E-bike is een herziening van het indelen van de verschillende fietsgroepen noodzakelijk. Je zal merken dat er een groep 4 is voor gewone stadsfiets E-bikes (niet op alle bestemmingen mogelijk) en een groep 3 voor sportieve E-bikes. In deze nieuwe groep worden er meer kilometers en hoogtemeters gereden dan in groep 4, en is er voor elke bestemming uit ons aanbod een programma mogelijk.
  De originele groep 3 wordt voorzien voor deelnemers met een racefiets. We willen hiermee de elektrische fietsen en racefietsen zo min mogelijk samenvoegen.
 • Boekingsplatform:
  Je zal merken dat we ook met een nieuw boekingsplatform werken. Deze vernieuwing zorgt dat je nu ook voor 2 personen gelijktijdig kan inschrijven, maar ook de betalingsmogelijkheden zijn vereenvoudigd. Per boeking wordt door de provider een 'Verwerkingskost' aangerekend die je op de eindafrekening ziet verschijnen.
 • Korting Vroege Beslissers:
  Er is voor 2023 geen VWB-leden korting meer mogelijk. Maar wie in 2022 een boeking maakt, geniet van een mooie korting van 25€. Vul de code 'VB2022' in bij het veld 'Kortingscode' en geniet meteen van dit voordeel.
 • Vernieuwd systeem fietstransport:
  Deelnemers die in 2022 al met ons reisden, mochten het nieuwe systeem al ervaren: het inpakken van de fietsen in dozen behoort tot het verleden. Met ons ingebouwd Fix-Fork systeem vervoeren we racefietsen en E-bikes veilig en wel naar de bestemming. En als één van de weinige organisaties hebben E-bikes bij ons zéker een plaats, zonder supplement voor het transport!

We worden de laatste maanden overal geconfronteerd met inflatie en stijgende prijzen, zo ook in de reissector: duurdere vluchten & hotels, stijgende brandstofprijzen voor het fietstransport, duurdere verzekeringen,...

Echter hebben we, door flexibel met reisdata om te springen, de prijsstijgingen van onze reizen beperkt kunnen houden. Voor sommige reizen is er zelfs een gelijkaardige prijs als in 2022.

We garanderen wel dezelfde service en hetzelfde familiale karakter dat al jaren de sterkte is van De Toerist Biking.

Overtuigd van ons aanbod? Boek dan nu je fietsvakantie voor 2023!

Nieuwigheden 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x