Nieuwigheden 2023

Het programma Begeleide Fietsvakanties 2023 staat online! Je kan dus nu al je fietsvakantie voor volgend jaar boeken. 

We bieden een mooi en variabel aanbod op verschillende topbestemmingen binnen Europa, voor ieder wat wils.

Voor 2023 ook enkele nieuwigheden die we kort aan je voorstellen:

 • Nieuwe bestemming:
  Terug van weggeweest en nieuw in ons aanbod is Kroatië. Met Porec als uitvalsbasis kan je deze prachtige fietsregio in 2023 met ons ontdekken!
 • Benicasim:
  in 2023 zullen we tijdens één van de afreizen vanuit een ander hotel vertrekken. De fietsregio blijft even mooi, het uitvalshotel een opwaardering.
 • Herindeling groepen: 
  Met de opkomst van de E-bike is een herziening van het indelen van de verschillende fietsgroepen noodzakelijk. Je zal merken dat er een groep 4 is voor gewone stadsfiets E-bikes (niet op alle bestemmingen mogelijk) en een groep 3 voor sportieve E-bikes. In deze nieuwe groep worden er meer kilometers en hoogtemeters gereden dan in groep 4, en is er voor elke bestemming uit ons aanbod een programma mogelijk.
  De originele groep 3 wordt voorzien voor deelnemers met een racefiets. We willen hiermee de elektrische fietsen en racefietsen zo min mogelijk samenvoegen.
 • Boekingsplatform:
  Je zal merken dat we ook met een nieuw boekingsplatform werken. Deze vernieuwing zorgt dat je nu ook voor 2 personen gelijktijdig kan inschrijven, maar ook de betalingsmogelijkheden zijn vereenvoudigd. Per boeking wordt door de provider een 'Verwerkingskost' aangerekend die je op de eindafrekening ziet verschijnen.
 • Korting Vroege Beslissers:
  Er is voor 2023 geen VWB-leden korting meer mogelijk. Maar wie in 2022 een boeking maakt, geniet van een mooie korting van 25€. Vul de code 'VB2022' in bij het veld 'Kortingscode' en geniet meteen van dit voordeel.
 • Vernieuwd systeem fietstransport:
  Deelnemers die in 2022 al met ons reisden, mochten het nieuwe systeem al ervaren: het inpakken van de fietsen in dozen behoort tot het verleden. Met ons ingebouwd Fix-Fork systeem vervoeren we racefietsen en E-bikes veilig en wel naar de bestemming. En als één van de weinige organisaties hebben E-bikes bij ons zéker een plaats, zonder supplement voor het transport!

We worden de laatste maanden overal geconfronteerd met inflatie en stijgende prijzen, zo ook in de reissector: duurdere vluchten & hotels, stijgende brandstofprijzen voor het fietstransport, duurdere verzekeringen,...

Echter hebben we, door flexibel met reisdata om te springen, de prijsstijgingen van onze reizen beperkt kunnen houden. Voor sommige reizen is er zelfs een gelijkaardige prijs als in 2022.

We garanderen wel dezelfde service en hetzelfde familiale karakter dat al jaren de sterkte is van De Toerist Biking.

Overtuigd van ons aanbod? Boek dan nu je fietsvakantie voor 2023!

Nieuwigheden 2023

Mallorca Paasvakantie: nog 4 extra plaatsen beschikbaar

Mallorca is al jaren onze populairste voorjaarsreis, zeker in de paasvakantie. Omdat deze afreis al vrij snel volgeboekt was, werden er nog enkele extra seats aangekocht om meer mensen de kans te geven mee af te reizen naar het fietseiland bij uitstek.

Lees meer

Promotrip Benicasim: 20/04-27/04

Alles wordt jammer genoeg duurder... dat maakt het niet altijd evident. Daarom lanceren we een promo-trip aan een uitzonderlijke prijs. Dankzij scherpe vluchtprijzen en hotelprijzen, kunnen we een afreis naar Benicasim lanceren voor slechts 899€. Deze reis is beschikbaar voor wielertoeristen, recreatieve fietsers maar ook voor MTB!

Lees meer

MTB reis 2023 - Benicasim

In 2023 plannen we terug een MTB-reis naar het mooiste mountainbike-paradijs van Europa: Benicasim.

Lees meer

Velofollies 2023

Na 2 jaren afwezigheid staat er in 2023 terug een Velofollies op de agenda. Kortrijk Xpo vormt dan weer het toneel voor de grootste fietsbeurs van Europa. Ook De Toerist Biking zal terug van de partij zijn. Je kan ons vinden in Hal 6, stand 651.

Lees meer

Digitale brochure Begeleide Fietsvakanties 2023

Ons aanbod aan Begeleide Fietsvakanties kan je nu ook in onze mooie digitale brochure raadplegen. Blader je liever door een brochure dan door webpagina's, dan is onze digitale brochure over onze fietsvakantie de ideale oplossing!

Digitale brochure

Vernieuwde boekingspagina

Met de lancering van het nieuwe fietsprogramma Begeleide Fietsvakanties 2023 komt ook de lancering van ons nieuwe boekingsplatform. In samenwerking met Webhero kwam een moderner en eenvoudiger boekingssysteem tot stand.

Lees meer

Herindeling fietsniveau's

Ontwikkelingen in de markt van fietsen, vraagt ook ontwikkelingen in de markt van de fietsvakanties. Daarom dat we werk hebben gemaakt van een herindeling van de fietsgroepen met het oog op ons nieuw seizoen 2023.

Lees meer

Vernieuwd transportsysteem fietsen

De Toerist Biking heeft afgelopen jaar aanpassingen uitgevoerd aan de vrachtwagen voor fietstransport. De fietsen worden tijdens het transport op een voorvorksteun geplaatst, zodat deze veilig en wel op de bestemming geraken. U hoeft alleen nog maar je fiets bij ons af te leveren, wij doen de rest!

30 September 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x