Onze bestemmingen

Hier kan je een overzicht vinden van de bestemmingen die we standaard aanbieden. Wens je graag een andere bestemming? Contacteer ons dan even!

Algarve

Algarve

Geniet van een onvergetelijke fietsvakantie in de Algarve: goudgele zandstranden bewaakt door steile klippen, verweerde forten en geurende pijnbossen.

Altea

Altea

Geniet van je fietsvakantie in één van de meest bijzondere en kunstzinnige dorpen aan de Costa Blanca; pittoresk, Mediterraan, gebouwd op een heuvel!

Balatonmeer

Balatonmeer

Ga al fietsend - of wandelend - op ontdekking rond het grootste meer van Centraal-Europa: Het Balatonmeer!

Benicasim

Benicasim

Benicasim is een waar fietsparadijs voor iedere fietser! Een zeer mild klimaat, variaties in het landschap, super wegen en weinig verkeer.

Cruise & Bike

Cruise & Bike

Ontdek 5 verschillende steden op je eigen fiets, terwijl je verblijft in een luxe cruiseschip!

Istrië

Istrië

Istrië, het Kroatische schiereiland is een wirwar van wegen en straten en dankzij de mooie natuur een ideale plek voor fietsers het hele jaar door.

Mallorca

Mallorca

Mallorca: hét fietseiland bij uitstek, met afwisselende routes, uitstekende infrastructuur en prachtige landschappen.

Riccione

Riccione

In het Italiaanse Riccione combineer je prachtige fietstochten en typische dorpjes met de Italiaanse gastvrijheid en gastronomie!

Rosas

Rosas

De Costa Brava, een kleurig landschap van zilvergroene olijfbomen, witte huisjes en helderblauwe zee. Een prachtige omgeving voor een fietsvakantie!

Salou

Salou

Een vakantie naar Salou staat bij velen synoniem voor feesten en zonnen. Maar Salou biedt veel meer dan dat, het is ook een prachtige fietsbestemming!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x