WTC De Zondagsfietsers - Mallorca 2024

WTC De Zondagsfietsers organiseert, samen met De Toerist Biking, een fietsvakantie naar het fietseiland bij uitstek: Mallorca.

Je kan kiezen of je onder begeleiding wenst te fietsen, of liever op eigen houtje de aangeleverde fietstochten (gps-file) nafietst.
Dankzij het uitgebreide aanbod aan mooie ritten, is er voor iedere fietser wel een geschikte programma voor deze fietsweek.

Verblijven doe je in het schitterende Zafiro Tropic**** waar je voor & na het fietsen kan vertoeven in alle comfort!

De fietsen worden door De Toerist Biking over de weg naar Mallorca gebracht. Er werd overeengekomen dat de fietsen voor het transport worden ingepakt in een kartonnen doos.
De beste doos die je daarvoor kan voorzien, is die waarin E-bikes worden geleverd aan een fietsenhandelaar. In deze dozen kan de fiets in zijn geheel verpakt worden, mits demontage van 1 trapper en het draaien van het stuur.

Aangekomen in Mallorca voorzien we de nodige tijd om alle fietsen weer volledig rijklaar te hebben. Een kleine inspanning om ten volle van je eigen fiets te kunnen genieten!

Overweeg ook zeker een goede reisverzekering. Een ongeval schuilt vaak in een klein hoekje. Een goede verzekering kan je heel wat ellende besparen.

local_library

Brochure

Lees alle informatie over deze reis in de digitale brochure!

play_arrow

Hotel

We verblijven deze reis in het hotel Zafiro Tropic****. Droom al even weg met foto's en info.

directions_bike

Boek je vakantie

Je kan deze reis boeken via ons online boekingsplatform. Alle informatie, maar ook de betalingen, verlopen via dit platform.

Boek én geef je Kortingscode: ZON24 in, dan krijg je 30€ korting.
Belangrijk dat je dit meteen bij boeking doet, deze code kan naderhand niet meer worden toegevoegd!

WTC De Zondagsfietsers - Mallorca 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x