WTC 't Wieltje - Benicasim 2024

WTC 't Wieltje organiseert, samen met De Toerist Biking, een fietsvakantie naar het Spaanse Benicasim (Valencia).

Je kan kiezen of je onder begeleiding wenst te fietsen, of liever op eigen houtje de aangeleverde fietstochten (gps-file) nafietst.
Dankzij het uitgebreide aanbod aan mooie ritten, is er voor iedere fietser wel een geschikte programma voor deze fietsweek.

Verblijven doe je in het kleinschallige Intur Bonaire**** waar je voor & na het fietsen kan vertoeven in alle comfort!

De fietsen worden door De Toerist Biking over de weg naar Benicasim gebracht. Zowel de racefietsen als de elektrische fietsen worden met onze eigen vrachtwagen getransporteerd en dienen niet te worden ingeboekt. Ze worden, met ons speciaal Fix-Fork systeem,in de vrachtwagen bevestigd.

Deelnemers die met een Speedpedelec rijden kunnen ook bij ons terecht. Ook hun fiets kunnen we naar de bestemming transporteren. Er is echter wel een supplement omwille van de verzekering van het transport van deze fietsen. Gelieve goed aan te geven mocht je een Speedpedelec meenemen, zodat we de nodige papieren hiervoor in orde hebben!

Overweeg ook zeker een goede reisverzekering. Een ongeval schuilt vaak in een klein hoekje. Een goede verzekering kan je heel wat ellende besparen.

local_library

Brochure

Lees alle informatie over deze reis in de digitale brochure!

play_arrow

Hotel

We verblijven deze reis in het hotel Intur Bonaire****. Droom al even weg met foto's en info.

directions_bike

Boek je vakantie

Je kan deze reis boeken via ons online boekingsplatform. Alle informatie, maar ook de betalingen, verlopen via dit platform.

Boek én geef je Kortingscode: WIEL24 in, dan krijg je 20€ korting.
Belangrijk dat je dit meteen bij boeking doet, deze code kan naderhand niet meer worden toegevoegd!

WTC 't Wieltje - Benicasim 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x